Beelden te koop

Diverse beelden zijn te koop. Elk beeld wordt met de hand gemaakt in Utrecht en de prijzen variëren naar gelang materiaal en arbeid. Kleine beelden kosten €500 – €2.000 en grote beelden zijn €1.750 - €6.000. Ik werk ook in opdracht. Heb je een idee, wil je sparren of ben je geinteresseerd in de prijs van een beeld? Mail me via sculpVERWIJDER_DITtures@hf-projects.nl

Laura aan het werk
Domstenen

Domstenen

Ik heb van restmateriaal van de renovatie van de Dom een aantal beelden gemaakt. Je vindt ze in hieronder en in de Utrecht winkel of in het echt in de VVV-winkel aan het Domplein te Utrecht.

Lantaarn van Domsteen restmateriaal

Een stukje Lantaarn krijgt nieuw leven als ‘Lantaarn’. Van restmateriaal van de Domtoren (Montanten) heeft de beeldhouwer ‘Lantaarns’ gemaakt voor (led)kaarsen.

Prijs per stuk: €575 incl. BTW.

Prijs per set van twee: €1.122 incl. BTW.

Te koop op aanvraag. Ook is het mogelijk om een persoonlijke tekst te laten zetten. Heb je interesse? Stuur vrijblijvend een email via sculpVERWIJDER_DITtures@hf-projects.nl

Domsteen lantaarns

Beeld - stadsgezicht

Deze steen heeft op zo'n 70 meter hoogte in de Domtoren gezeten. Deze steen heeft zijn eigen ontwerp en is met de hand gemaakt. Daarmee is de steen duurzaam en uniek; er is er geen tweede van. De steen kan gepersonaliseerd worden: er is ruimte voor wensen zoals een persoonlijke (korte) tekst, dit is bespreekbaar met de kunstenaar.

Prijs: €1.990 incl. BTW.

Domsteen stadsgezicht voorkant
Domsteen stadsgezicht achterkant

Beeld - vogelbad

Deze montant heeft op zo'n 70 meter hoogte in de Domtoren gezeten. Op de zijkant staat "UTRECHT" uitgehakt, bovenop is een vogelbadje met Domtorentje zichtbaar. De steen kan gepersonaliseerd worden: er is ruimte voor wensen zoals een persoonlijke (korte) tekst.

Prijs: €1.990 incl. BTW.

Domsteen vogelbad

Domsteentjes

Deze stenen zijn vrij gekomen bij de renovatie van de Domtoren. Ze kunnen gepersonaliseerd worden: er is ruimte voor een persoonlijke (korte) tekst.

Prijs per stuk: €125 incl. BTW.

Domsteentjes
Logo's

Logo's

Uw bedrijfslogo in steen of hout? Neem contact voor me op voor meer informatie: sculpVERWIJDER_DITtures@hf-projects.nl

Logo Happy Flow
Logo Goya
Beelden in opdracht

Beelden in opdracht

Ik werk ook in materiaal wat u al heeft: heeft u bijvoorbeeld een mooie steen waar u wat mee wilt?
Of heeft u een stuk boom beschikbaar?
Ik denk graag mee en maak er voor u een mooi beeld van. Zie mijn site voor meerdere voorbeelden.

Beelden in brons

Beelden in brons

Diverse beelden zijn (in beperkte oplage) beschikbaar in brons of een ander materiaal. Bijvoorbeeld 'Persephone' is reeds in 3-d beschikbaar en kan worden gegoten. Wil je meer informatie over mijn beelden, wil je sparren of vind je het fijn dat ik met je meedenk? Neem contact met me op via sculpVERWIJDER_DITtures@hf-projects.nl.
Persephone